Popis

Popis produktu

Selfie Stojan Prenosný Mobilný Telefón Majiteľa Zdvíhateľnej Bezdrôtová Live Broadcast Video Stojan Stmievateľné Selfie LED Fill Light

O tejto položky

【Skladací Stojan A Teleskopické Trubice] vyzýva teleskopická trubica môže natiahnuť 51 centimetrov a ľahko upraviť výška sa vám páči.Držiak nebude triasť po mobilný telefón je nainštalovaný. 360 ° flexibilné nohy, ľahko sa strieľať horizontálne, vertikálne a pri vysokých uhloch.

【Nabíjateľná 2 Bočné Svetlá] vyzýva Po selfie svetlo lampy je úplne nabitá, môže byť použitý pre 4-12 hodín s 1000 mAH.Bočné výplne svetlá, aby bolo jednoduché ukázať seba a iných vecí bez toho, aby upraviť svetlo.K dispozícii sú tri farebné režimy svetla: studená, teplá a zmiešané.

【Bluetooth Diaľkové Ovládanie] vyzýva Toto pohodlné bluetooth diaľkové ovládanie umožňuje ovládať váš telefón a zároveň fotografovanie alebo nahrávanie.Je vhodný pre IOS a Android.To môže tiež precízne ovládanie osvetlenia režime.Jednoduché použitie diaľkového ovládania, aby ste lepší zážitok.Poznámka: efektívny dosah diaľkového ovládania je 10 metrov.

【Otáčania Dizajn] vyzýva mobilný telefón klip možno flexibilne otáčať v rôznych uhloch.Pretože grip je silný, nemusíte sa obávať, telefón pádu.Mobilný telefón držiak kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov.

【Široko Aplikácie] vyzýva Na selfie lampa s držiakom môžu byť použité pre live broadcast, youtube videa, online vyučovanie, nahrávanie videa, atď.samospúšť lampa je prenosné, malá veľkosť,, skladacia a č montáž dizajn.Hoci to nie je živá, môžete ho použiť ako stolná lampa na štúdium alebo prácu.

Ďalšie Informácie

Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia 6 Rechargebale LED Svetlo Stáť a Diaľkové
Funkcia 1 selfie stojan, Prenosný Mobilný Telefón Stojan
Funkcia 5 Skladacia Nahrávanie Videa Držiaka Telefónu
Funkcia 7 pre Nahrávanie Videa, Živé Vysielanie, vyučovanie
Komunikácia bluetooth
Funkcia 2 Kompatibilné s 3.5-6.1" Telefón
Funkcia 3 Pre Živé vysielanie, réžia telefón mount,
Materiál Hliník, PC
Názov Značky COOLCOLD
Číslo Modelu Prenosný Telefón Majiteľa
Max Extened Dĺžka (mm) 1300
Podpora Vzdialeného Ovládania Áno
Zložené Dĺžka (mm) 210
Funkcia 4 Zdaniteľná Bluetooth Remote
Package Áno
Nakonfigurovaný pre(Adaptácia) SMARTPHONY
Hmotnosť (g) 1246

Recenzie

Ťažoba

funguje. nebola odoslaná s oveľa ochranu. šťastie to nebolo poškodené. to bolo len odoslať v tenký plastový sáčok, ktorý nemal chrániť ho.

Je to dobrý produkt, skutočne. Trvalo to len 2 týždne, aby sa dospelo. Je to veľmi dobrá výška, svetlo nievels sú skvelé. Je to veľmi pevné a elegantné. Myslím, že to bude veľmi dobré pre fotenie a tiež ako stánok na záznam nechtov videá alebo nič. Bluetooth režim, ktorý máte, je tiež veľmi užitočné. Má svetlo na oboch stranách. Len majte na pamäti, ako otvoriť ho, aby ste sa nezlomí, a to trvá dlhšie. Ja " som to skúšal a páči sa mi to veľmi veľa. Odporúčam, aby predávajúci a myslím si, že tento produkt je veľmi kvalitný. Príjemne prekvapený.

Sledovať sledovať, dosiahol v 3 týždňov. Zle zabalený, že je, nemožno ho kúpiť ako dar, pretože to príde poškodený box. Vo všeobecnosti, veľmi krásne ďakujem. Ale môj telefón nemá podržte tlačidlo. Budem ju používať inak, hoci som ju objednal, aby telefón nad podlahou, aby sa akcia koná na podlahe či stole.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Vyžadované polia sú označené * *

1 2 3 4 5